با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
سلام به وبلاگ من خوش آمديداميدواريم با همكاري ،نظرات وپيشنهادات شمابهترين باشيم.
امیدواریم بتواننیم همیار وهمدم شما باشیم ودر درمان امراض توانسته باشیم کمک خوبی انجام داده باشیم ومچنان میتوانید با ارتباط با ما از فرمول وداروهای گیاهی برای انواع بیماری وکیست های تخمدان وعفونتها استفاده کنید .
لطفا ما را بانظرات خود دت گرم کرده تا بتوانیم خدمت گذار خوبی باشیم
نظر سنجی
سلام دوستان عزیز لطفادرمورد داروکیست ونحوه مشاوره ما نظرخودرا اعلام کنید
آرتیشو گیاه بومی مناطق مرکزیمدیترانهاست ولی در حال حاضر در بیشتر نقاطمعتدل دنیا کشت می شود . رومی ها در حدود 2000 سال پیش این گیاه را پرورش می دادندو بعنوان سبزی در سالاد استفاده می کردند .آرتیشو در قرن شانزدهم درانگلستانوفرانسهبرده شد و سپس در قرن نوزدهم درآمریکاکشت شد . اکنونکالیفرنیاو سواحلاقیانوسآراممرکز کشت آرتیشو می باشد . کلمه Artichoke از کلمه ایتالیاییArticiccoمشتق شده که بمعنی میوه کاج می باشد و آرتیشو هم مانند میوه کاج است .
آرتیشو برای رشد احتیاج به آب وبارانفراوان درد . آرتیشو گیاهای است چند ساله درای ساقه ای راست که ارتفاع آن بحدود یکمترمی رسد . برگهای آن پهن و دراز مانندبرگهای کاهو است که برنگ سبز تیره است . در انتهای ساقه میوه آن که بشکل میوه کاجیا سیب فلس در است مشاهده می شود .گلبرگهای آن ضخیم و گوشتی بوده و انتهای گلبرگهاضخیم تراست که مصرف خوراکی درد . برای خرید آرتیشو دقت کنید که برگها با نشده و سفتو سبز باشد . هنگامیکه برگهای آرتیشو قهوه ای است نشان دهنده کهنه بودن آن می باشد . فصل آرتیشو معمولا ماههای فرودرین و اردیبهشت ( آپریل و می )است .
ترکیبات شیمیایی:
برگهای خوردنی آرتیشو در اینولین ، اینولاز وماده ای تلخ بنام سینارینCynarineمی باشد . سینارین خاصی زیاد کننده ترشحاتصفرارا درد و علت صفرا بری آرتیشو داشتن این ماده است . در صد گرم آرتیشو پخته موادزیر موجود است :
انرژی 14 کالری
پروتئین 1/5 گرم
آب 86 گرم
مواد چرب 0/1 گرم
مواد نشاسته ای 5 گرم
کلسیم 22 میلی گرم
فسفر 40 میلی گرم
آهن 0/6 میلی گرم
سدیم 30 میلی گرم
پتاسیم 0 25 میلی گرم
ویتامین آ 40 واحد بین المللی
ویتامین ب 1 0/04 میلی گرم
ویتامین ب 2 0/02 میلی گرم
ویتامین ب 3 0/6 میلی گرم
ویتامین ث 5/2 میلی گرم
خواص داروئی:
آرتیشو از نظرطب قدیم ایرانگرم و کمی خشک است . قسمتمورد استفاده آرتیشو برگها و قسمت سوط آن است که بنام قلب آرتیشو معروق می باشد .
1. کبدرا تمیز و اعمال کبد راتنظیم می کند .
2. ترشح صفرا را افزایش می دهد .
3. از جمع شده چربی در کبد جلوگیری می کند و آنهایی که کبد چرب دارند بهتر است ازآرتیشو استفاده کنند
4. یرقانمزمن را درمان می کند .
5. تقویت کننده بدن است .
6. موجب دفع ادرار می شود .
7. تب بر است .
8. در درمانرماتیسمموثر است .
9. یبوستهای ناشی از عدم صفرا را درمان میکند.
10. در درمان ورم روده موثر است .
11. باعث دفع سنگهایکیسه صفرامی شود .
12. نیروی جنسی را افزایش می دهد .
13. کلیهو مثانه را گرم میکند .
14. گاز و نفخمعدهورودهرا از بین می برد .
15. باعث هضم غذا می شود .
16. بیماریهای کبدی را درمان یم کند .
17. کلسترولخون را پائین می آورد .
18. داروی لاغری است و کسانیکه می خواهند وزن کم کنند و لاغر شوند می توانند هر روزآرتیشو بخورند .
19. سرگیجه را برطرف می کند .
20. آنهائیکه گوششان زنگ می زند اگر آرتیشو را بخورند آنرا برطرف می کند .
21. مبتلایان به بیماری قند می توانند با خوردن آرتیشوقندخود را تنظیم کنند .
22. در درمانمیگرنموثر است .
23. در برطرف کردن بیماریآسماثر مفید درد .
24. نقرسرا برطرف می کند .
25. آرتیشو رگها را تمیز کرده و تصلب شرائین را درمان می کند .
26. در برطرف کردناگزماموثر است .
27. در درمان اکثر بیماریهای پوستی اثر مفید درد .
28. سموم بدن را دفع می کند .
29. زخم های ریه ورودهرا درمان می کند .
30. برای جلوگیری از ریزش مو ار برگهای آرتیشو ضماد تهیه کرده و به سر بمالید .
31. برای برطرف کردن بوی بد زیر بغل عصاره برگ آرتیشو را به زیر بغل بمالید .
32. عصاره آرتیشو را اگر به بدن بمالید خارش را برطرف می کند .
33. برای رفع آب آوردن بدن از جوشانده آرتیشو بمقدار سه فنجان در روز استفاده کنید .
مضرات : آرتیشو چون گرم است ممکن است در بعضی از اشخاص تولید سودا کند لذا بهتر است باسرکه خورده شود ضمناطعم آرتیشو را دوست ندارند . اینگونه اشخاص اگر بخواهند از مزایای آرتیشو استفاده کننده تنطور قرص یا کپسول آرتیشو مصرف نمایند .